Посвята в студенти економічного інституту

Посвята в студенти економічного інституту

28 вересня 2020 р. в актовому залі Державного університету економіки та технологій за багаторічною традицією відбулась перша в житті першокурсників 2020 року посвята у студенти Економічного інституті. Це незабутня подія для кожного студента, адже з цього моменту починається бурхливе та веселе студентське життя.

За традицією першим з вітальним словом до першокурсників Економічного інституту звернувся в.о. директора інституту Руслан Дутчак, який привітав їх з початком навчання у вищій школі, наголосив на перевагах навчання в нашому інституті, побажав їм успіхів у навчанні та яскравого студентського життя.

Після чого директор інституту познайомив студентів першого курсу із заступником директора - Вікторія Радько та завідувачами кафедр інституту: завідувач кафедри економіки та підприємництва – Світлана Мацюра, завідувач кафедри менеджменту та публічного адміністрування - Віта Макаренко, завідувач кафедри міжнародної економіки – Ірина Максимова, завідувач кафедри маркетингу – Марина Зав’ялова, завідувач кафедри обліку і оподаткування – Олена Руденко, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування – Марина Садовенко, завідувач кафедри іноземних та ділової української мов – Сергій Скидан.

Потім перед новоспеченими студентами виступила голова Ради студентського самоврядування Економічного інституту Черненко Дар’я. Вона розповіла про студентську раду інституту, познайомила першокурсників із студентськими кураторами, а також разом із Великою Анною поділилися «лайфхаками» для успішного навчання з нашими першачками. 

Після урочистої частини першокурсники разом із студентськими кураторами та завідувачами кафедр вирушили до своїх майбутніх аудиторій знайомитися зі своїми кураторами та викладачами.

  Насичене студентське життя, яскраві емоції тільки попереду!

01.10.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©