Цікаво і повчально йдуть заняття

Цікаво і повчально йдуть заняття

Два тижні дистаційного навчання промайнули на одному диханні

Для спеціальності «Міжнародні економічні відносини» онлайн-заняття відкрили нові можливості. На лекціях і практичних заняттях студенти знайомилися з онлайн ресурсами функціонування міжнародного бізнес-середовища. Разом із викладачем, доцентом кафедри міжнародної економіки Ганною Пурій майбутні фахівці з міжнародної економічної діяльності опановували програмні ресурси здійснення професійної зовнішньоекономічної діяльності.

Цього семестру за навчальним планом зі своїм куратором Ганна Володимирівна (група МЕВ-17-1) опановує фахові компетентності, такі як: «Європеська інтеграція» та «Міжнародна економічна діяльність України». Саме на початку опанування європеської інтеграції доцільним було використати дивовижні онлайн відео-ресурси з оглядом про кожну країну – члена ЄС для візуалізації. Згодом, цікавою і змістовною була ділова гра з онлайн-підрахунком голосів країн – членів ЄС.

На практиктичних заняттях з дисципліем «Міжнародна економічна діяльність України» у програмі «QD Proffesional» студенти не тільки ознайомилися із реальними ресурсами здійснення зовнішньоекономічної торгівлі, але і проаналізували найбільш завантажені пункти пропуску на кордоні в режимі реального часу.

Звичайно, подання лекційного матеріалу з презентаціями є зручним і для студентів, і для викладачів. Отже, можемо підвести підсумок: дистанційне навчання було не тільки безпечним (з огляду на карантин), а й цікавим і корисним. 

 

25.09.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©