Курси підвищення кваліфікації для держслужбовців

Курси підвищення кваліфікації для держслужбовців 17 вересня Центр кар’єрного та професійного розвитку ДУЕТ розпочав курси підвищення кваліфікації для держслужбовців


Першими слухачами курсів стали представники органів державної влади, зокрема Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області. 

Курси розпочалися зі вступного онлайн заняття, на якому були презентовані основні модулі програми, а також представлені викладачі, що долучились до її розробки. Програму очолює в.о. проректора з науково-педагогічної та виховної роботи, кандидат наук з державного управління, доцент Валентин Орлов. 

На курсах розглядатимуться найактуальніші питання у сфері публічного управління та адміністрування. Окрема увага приділятиметься сучасній реформі органів державної влади, антикорупційним заходам, питанням комунікації, лідерства тощо. Всебічний аналіз цих питань та професійні поради надаватимуть д.е.н. проф. Ірина Васильчук, к.е.н. Катерина Дацко, к.е.н. доцент Наталя Ізмайлова,  к.п.н. та досвідчений практик Вікторія Полякова. 

Розроблена програма вирізняється тим, що поряд з професійним зростанням зосереджена на особистісному розвитку всіх учасників й побудована на принципах філософії «Навчання протягом життя». 

Бажаємо успіху та натхнення слухачам курсів, адже робота над собою завжди непроста, але її результати найцінніші!

17.09.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©