Вітаємо тих, хто любить спорт!

Вітаємо тих, хто любить спорт!

Зі святом фізичної культури і спорту

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це здоров’я нації. А наш університет виховав багато талановитої молоді, яка із задоволенням займається футболом, волейболом, легкою атлетикою та іншими видами спорту.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Отож, наше спільне завдання – залучати до спортивної зали, на майданчики якнайбільше молоді.

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту!

Від щирого серця вітаємо вас із Днем фізичної культури і спорту, святом здорових, цілеспрямованих людей! Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята. Бажаємо всім здоров’я, довголіття, спортивних і життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях!

11.09.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©