Економіка: «Взаємовідносини»

Економіка: «Взаємовідносини»

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Спеціальність – у слові, слово – у спеціальності

Людина є соціалізованою істотою і кожного дня мусить контактувати з іншими членами суспільства у різних питаннях, в тому числі у справі ділового партнерства. Але щоб успішно інтегруватися у соціум, необхідно вміти правильно будувати взаємовідносини з іншими людьми.

В економіці взаємовідносини - це сукупність дій і рішень учасників ринку, спрямованих на забезпечення максимальної ефективності функціонування різних сфер економічної діяльності.

Щоб змоделювати взаємовідносини в економічній діяльності взагалі і в підприємницькій, біржовій та торгівельній діяльності, зокрема, необхідно враховувати дію об'єктивних економічних законів і макро- та мікроекономічних тенденцій розвитку вітчизняної і світової економіки.

Розуміння механізму дії цих законів, уміння визначати трендові закономірності економічного розвитку дозволяє будувати успішні взаємовідносини між учасниками ринкової економіки. Цьому мистецтву і навчають на спеціальностях «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Економіка».

 

09.09.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©