Чекаємо початку нового навчального року

Чекаємо початку нового навчального року

Триває зарахування вступників за державним замовленням для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра на основі повної середньої освіти для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» і «Молодший бакалавр»;

- освітнього ступеня «Бакалавр» на базі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст»

- і третя категорія – освітнього ступеня «Магістр» на базі освітнього ступеня «Бакалавр».

 

Розповідають наші студенти

Дмитро Шумаков:

- Я з сьогоднішнього дня - студент 1-го курсу ступеня «Магістр». Буду навчатися на спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Отримав диплом бакалавра, вивчаючи цю спеціальність, закінчив навчання на «відмінно». Мені дуже подобається тут навчатися: хороший персонал і маю багато друзів. Хочу завершити своє навчання саме з цієї спеціальності і стати фінансистом. Усе літо я працював в «АрселорМіттал Кривий Ріг» в адміністрації фінансів, управлінні казначейством. Робота мені подобається і я пов’язую своє майбуття саме з цим фахом.

Дар’я Ободець:

- Я отримала ступінь бакалавра за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» і вступаю на цю ж спеціальність. Тут я продовжу навчання на магістратурі. Вирішила не змінювати фах – мені подобаються викладачі й сам виш. Мені цікаво дізнаватися щось нове з цієї галузі, про фінанси, управління, фінансовий менеджмент. Вступила я на заочну форму навчання, бо хочу навчатися і працювати за спеціальністю. За літо я набралася сил і натхнення і з нетерпінням чекаю нового навчального року.

31.08.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©