Головне – зробити правильний вибір

Головне – зробити правильний вибір

22 серпня закінчується прийом заяв абітурієнтів, які вступають на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра на основі ПЗСО, для здобуття ступеня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста і закінчується прийом заяв від абітурієнтів, які вступають тільки на основі єдиного вступного іспиту та фахового вступного випробування.

До Державного університету економіки і технологій (ДУЕТ) приходять вступники, які одним із пріоритетів називають саме наш виш.

Говорить Тетяна Куртекова, абітурієнтка:

- У цьому році я закінчила Криворізьку загальноосвітню школу № 19. Зараз я буду вступати до вузу, тож обираю, куди саме. Я захоплююсь психологією і філологією. Мене це дуже приваблює. У школі я не раз брала участь у конкурсах з української мови і літератури, отримувала грамоти. Обираю ДУЕТ як один із пріоритетів, куди буду подавати заяву. Я дуже пишаюсь за брата, який закінчив цей універ, він у цьому році отримав диплом бакалавра і починає своє доросле життя. Тепер моя черга тут навчатися.

До її слів приєднується мама Людмила Анатоліївна Куртекова:

- Я мама випускника Криворізького економічного інституту. І ось у цьому році знову я переходжу від статусу «мама студента» до статусу «мама студентки».  У мене в нинішньому році вступає до вищого навчального закладу моя донька Тетяна. Я дуже хвилююсь за майбутнє своїх дітей. Хочу, щоб все склалось у них, як задумано… І тепер продовжую знову своє студентське життя.

Уляна Єгорова, яка закінчила Криворізьку загальноосвітню школу № 78, хоче стати харчовим технологом, але прийшла сюди разом із подругою, щоб ознайомитися з нашим університетом.

Мама вступника, Світлана Анатоліївна Волкова, медсестра 5-ї міськлікарні, прийшла разом із чоловіком і сином, щоб здати документи для вступу до вишу. Їхня донька закінчила Криворізький технічний університет, а син закінчив з червоним дипломом гірничо-електромеханічний технікум, тож тепер хоче продовжити своє навчання і здобути вищу освіту в ДУЕТ.

- Сподіваємось, - говорить мама, - що й університет він закінчить на «відмінно».

- Я в ДУЕТ буду вивчати міжнародні економічні відносини, - говорить Роман Волков. – Думаю, буде цікаво тут навчатися.

Побажаймо нинішнім вступникам не помилися у своєму виборі і хай їм щастить!

21.08.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©