Фінанси, банківська справа та страхування: спеціальність – у слові, слово – у спеціальності

Фінанси, банківська справа та страхування: спеціальність – у слові, слово – у спеціальності

Сучасний світ пронизаний невидимими зв'язками, відносинами і потоками. Значна частина
з них - фінансові

Причини, події, наслідки - ми не завжди усвідомлюємо їх, але відчуваємо результат. Здавалося б, яким чином фінансова криза, що почалася в США, може вплинути на економіку України? Але саме за цими взаємозв’язками фінансових нейронів передаються сигнали й інформація, які впливають на загальний економічний і фінансовий стан держави в цілому і кожної людини зокрема.

Не було такого часу, коли б люди обходилися без фінансів. І, якщо раніше мова йшла про срібло та золото, то сьогодні світу доводиться розбиратися з більш цікавими і складними інструментами. Ми можемо мати справу з найпростішими готівковими розрахунками, але можемо використовувати й акції, облігації, деривативи та ін. А розвиток цифрового суспільства і технологій привносить у наше життя такі речі, як криптовалюта. У всьому цьому треба зуміти розібратися!

І звичайні люди, і держава повинні зрозуміти, як врахувати доходи і витрати, коли потрібно брати кредит, а коли варто стиснути потреби і назбирати потрібну суму, куди вкласти накопичені гроші. Треба вміти враховувати ризики, прагнути отримати додатковий прибуток.

Для держави фінанси є тією кров'ю, що біжить по її венах, забезпечуючи і стимулюючи народне господарство. Для людей - тими ресурсами, що дозволяють здійснити поточні потреби, підстрахуватися в сьогоденні і забезпечити себе в майбутньому.

 

16.08.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©