Про всі переваги навчання в ДУЕТі

Про всі переваги навчання в ДУЕТі

Державний університет економіки і технологій – новий заклад вищої освіти на мапі Кривого Рогу, який утворено у 2020 році шляхом об’єднання кращих вишів та коледжів міста

Новий навчальний заклад виник на основі двох відомих інститутів – Криворізького економічного та Криворізького металургійного – які довгий час існували поряд, проте в нинішніх умовах вирішили сконцентруватися та утворити потужний економіко-технологічний виш, який підтримує не лише розвиток освіти, а й персональних якостей кожного студента.

Це не просте механічне злиття, адже обидва виші, які об’єдналися, вирізнялися новаторством у своїх специфічних сферах, прагненням розвиватися, створювати нові освітні продукти, наближати освіту до потреб ринку праці. У співробітництві з Метінвестом та Криворізькою фундацією майбутнього реалізовано ще один масштабний проект – «IT Hub koworking», в якому поєднано спільні інтереси ІТ-спільноти, ІТ-компаній та креативних студентів ДУЕТ.

Новий університет – це багаторічний досвід успішних проектів, у тому числі із зарубіжними партнерами, зокрема за програмою подвійних дипломів та програмою Європейського Союзу «Еразмус+», яка дозволяє навчатися у провідних вишах за кордоном.

Новий університет – це не просто поєднання економічної освіти та сучасних трендів технологічних знань. Виш надає нового імпульсу розвитку технічних спеціальностей, зокрема інженерного й металургійного профілю. Яким буде новий виш? Однозначно, не таким, як більшість криворізьких навчальних закладів. Ця синергія дасть можливість студентам отримувати нові можливості у здобутті вищої освіти та реалізації себе саме у Кривому Розі. Місія університету – працювати заради розвитку міста.

Слоган "Залишайся вдома, навчайся вдома, отримай освіту в рідному місті!" набуває якісно нового значення

14.08.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©