Розпочалася подача заяв до вишів

Розпочалася подача заяв до вишів

13 серпня розпочалася найбільш хвилююча частина вступної кампанії – подача заяв до вишів

Розпочався прийом заяв і документів від вступників на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти та на основі ОКР «молодший спеціаліст» і прийом заяв та документів від вступників для здобуття вищої освіти – ступеня молодшого бакалавра,  бакалавра на основі ПЗСО.

У Державному університеті економіки і технологій очолює приймальну комісію доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Анатолій Анатолійович Супрун.
Він розповідає:

 - У цьому році в нашому оновленому університеті маємо гарне технічне оснащення приймальної комісії: поповнилась кількість нових комп’ютерів, принтерів та іншої техніки. Комісія вийшла на роботу в повному складі. Щоправда, на початку дня була невелика технічна затримка через те, що не вчасно розпочала роботу Єдина державна електронна база з питань освіти. Вступом за напрямом на базі молодшого спеціаліста керує доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Наталя Володимирівна Волошанюк. На сьогодні у цьому напрямі є велике пожвавлення: зареєстровано понад 20 осіб, які будуть складати фахові вступні випробування за різними спеціальностями. Сподіваємось на хороші результати. Прийомом документів на базі загальної повної освіти керує старший викладач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Ольга Володимирівна Смирна.

Члени приймальної комісії відзначають комфортність і привабливість кімнат, де розташувались їхні робочі місця. Все це налаштовує на плідну роботу.

- Ми в очікуванні вже перших «ластівочок» з першого дня – чекаємо на здобувачів вищої освіти, - говорять викладачі, члени приймальної комісії. -  І приємно, що вже з першого дня маємо відвідувачів.

Говорить заступник відповідального секретаря приймальної комісії Тетяна Юріївна Бондаренко:

- Вступ на II освітній рівень "Магістр" розпочався 5 серпня 2020 року згідно з Умовами прийому. У 2020 році вперше абітурієнти на ОС "Магістр" подають електронну заяву. Паперові документи приймають у осіб, які вже мають рівні спеціаліста та магістра. Станом на 13.08.2020 року подано більше 90 заяв. На кожній спеціальності є бюджетні місця. Прийом заяв і документів триває. Для осіб, які беруть участь у конкурсі на бюджетні місця, останній день подачі 22.08.2020 р. Фахові випробування відбудуться згідно розкладу – 25.08.2020 року.

 

Інтерв’ю перших відвідувачів, що прагнуть здобути вищу освіту в Державному університеті економіки і технологій

Говорить Юлія Калін:

- Я навчалась і закінчила 108-му школу. Мені подобається вирішувати складні задачі. Тому я вирішила подавати документи на спеціальності «Менеджмент» та «Облік і оподаткування». Серед моїх знайомих немає таких, хто навчався б у цьому виші. Але я прочитала в соціальних мережах про ДУЕТ і вирішила подати документи саме сюди. Мені здається, що тут справді буде цікаве студентське життя.

Її колишня однокласниця Ольга Пампура теж хоче навчатися в нашому виші:

- Мені дуже подобається професія журналіста, а ще подобаться професія психолога, тому буду подавати документи на ці дві спеціальності, які є в університеті. У школі я малювала і готувала матеріали до шкільної газети. На святах я була ведучою, співала – думаю, що мої здібності знадобляться і тут. Я знаю, багато талановитих випускників має «нархоз».

Колишній випускник технікуму Микита Якуба розповідає про себе:

- Я вивчав комп’ютерну інженерію за спеціальністю 123 в технікумі. Поки навчався, мені сподобалось програмування, тому я вирішив продовжити його вивчення. Я чув багато гарних відгуків про Криворізький економічний інститут (сьогодні це Державний університет економіки і технологій), тому вирішив подати документи сюди. Тут класні спеціалісти і я із задоволенням буду тут навчатися. Вища освіта мені потрібна для подальшого життя, щоб знайти гарну роботу. Я здаю (паралельно) документи на перший і другий курс на молодшого спеціаліста – хочу використати всі можливі варіанти: як звичайний випускник школи і як випускник технікуму. Я на «відмінно» закінчив технікум, тож, сподіваюсь, проблем із навчанням у мене не буде.

Тож бажаємо нашим майбутнім здобувачам вищої освіти здійснення їхніх мрій та успіху!

 

 

14.08.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©