Студенти нашого університету за кордоном

Студенти нашого університету за кордоном

Студенти Державного університету економіки і технологій (у минулому – «нархозу») продовжують знайомитися з американською і європейською культурою і вдосконалювати англійську мову. Це неймовірно цікавий і необхідний досвід, який допоможе студентам зорієнтуватися у своєму житті і визначитися з подальшою своєю долею

Розповідає студентка Альона Каленова, яка, навчаючись в нашому університеті, побувала в Італії:

- Знання англійської – ключовий елемент для досягнення успіху та справжнього відриву, а також для подорожей за кордон.  Я відвідала Італію, яка не є англомовною країною, але знаючи англійську,  я змогла себе реалізувати як в роботі, так і в побуті. Ця поїздка відкрила мені важливість знання англійської мови, адже вона допомагає не просто щодня виживати в іншій країні, але також відкривати для себе зовсім незнайомий культурний пласт диваків, яких ми називаємо «іноземці». І нарешті, я вважаю, що жити і знаходити друзів по всьому світу – це і є мета подорожі.

Наталія Тополь подорожувала до Туреччини за програмою «Айсек»: 

- Поїздка до цієї країни мені подарувала найяскравіші та найсвітліші моменти, які закарбуються в моїй пам’яті назавжди. Упродовж мого стажування, яке тривало майже 2 місяці, я познайомилася з прекрасними людьми з різних країн, які поділилися зі мною своїми історіями і традиціями своєї батьківщини. Стажування проходило у вищій школі у м. Ескішехір, де я представляла нашу країну і розповідала учням про традиції, обряди та обговорювала з ними соціально-економічні проблеми як України, Туреччини, так і всього світу (англійською мовою). Я дуже сумую за турецькими учнями, «айсекерами» та моїми друзями. Це невимовні відчуття. Бажаю усім успіхів та розвитку!

Юлія Каракоц розповідає свою історію:

- З огляду на той шлях, який я вже пройшла, хочу сказати, що це дуже добре, що я закінчила Криворізький економічний інститут, а саме спеціальність “Міжнародна економіка”. По-перше, я отримала гарну освіту економіста, а, по-друге, досконало опанувала дві іноземні мови: німецьку та англійську. Саме завдяки знанням німецької я закінчую навчання в університеті м. Аугсбург (Німеччина) на спеціальності “Міжнародний менеджмент”. Я продовжую вивчати економіку та іноземні мови, наразі опановую французьку. Лекції в університеті проводяться як німецькою, так і англійською мовами, тому що викладаються професорами з Німеччини, Великобританії та США. Хоча я ще продовжую навчатися, мені пощастило знайти високооплачувану роботу за спеціальністю. Отже, скажу всім: «Вивчайте іноземні мови – це відкриває нові можливості, допомагає стати більш конкурентоспроможним на ринку праці не лише в Україні, але в Європі та Америці.

05.08.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©