Студенти нашого університету за кордоном

Студенти нашого університету за кордоном

Продовжуємо нову (цікаву і корисну) рубрику «Студенти нашого університету
за кордоном»

 

Студенти Державного університету економіки і технологій (у минулому – «нархозу») продовжують розповідати про своє знайомство з американською культурою і вдосконалення англійської мови, подорожуючи й працюючи в Америці за програмою Work and Travel. Це неймовірно цікавий і необхідний досвід, який допомагає студентам зорієнтуватися у своєму житті і визначитися з подальшою своєю долею.

Розповідає студентка Тетяна  Дрофа, яка провела своє літо у Америці: 

- Місяці, проведені в Америці, подарували мені найкраще літо у моєму житті. Я провела ці незабутній час у Сполучених Штатах Америки, працюючи у сонячному штатіФлорида та подорожуючи і милуючись краєвидами цієї країни.  Я змінила свій погляд на речі, до яких звикла, стала більш відповідальною і незалежною, зустріла багато чудових людей, приємних знайомих і нових друзів. Америка – це надзвичайна країна, що об'єднує  найрізноманітніші культури й національності. І, звичайно, одна з головних переваг у тому, що у мене була можливість попрактикувати та поліпшити  англійську мову, яку я вивчала в нашому університеті. 

Наталя Овдіна, яка вивчала в університеті спеціальність “Міжнародна економіка”, теж провела свій літній час у Вашингтоні (округ Колумбія): 

- Цей досвід був найнеймовірнішим у моєму житті. Перебування протягом 4-х місяців в іншій країні допомогло мені стати більш обізнаною людиною і значно подорослішати. Я стала  більш відповідальною і гнучкою. Перебування в Америці розширило мій духовний світ, змусило дізнатися багато нових речей. Кожного дня я спілкувалась англійською мовою, яку ще почала практикувати в університеті з американськими викладачами-волонтерами, які працюють у нас згідно міжнародного проєкту. З великим натхненням і радістю я повернулась додому, щоб закінчити навчання і бути готовою до нових подорожей.
  
 

Студенти, володіючи англійською та іншими іноземними мовами, подорожують
не тільки до Америки, а й до Європи та Азії

Розповідає Дар’я  Кірсич, студентка першої спеціальності «Міжнародна економіка» та другої – «Правознавство». Вона ділиться своїм досвідом подорожей за кордон: 

- У сучасному світі знання іноземних мов створює особливо для молодої людини неабиякі можливості. Спочатку я брала участь у Міжнародному молодіжному форумі в Німеччині, що мені дуже сподобалось.  А наступного року я відправилась у Страсбург до Франції.  Мене зацікавили структури об’єднаної Європи та особливості їх діяльності. Вони є носієм європейських цінностей, а саме: верховенства права, захисту прав людини та демократії. Я зупинила свій вибір на Раді Європи, адже її основною метою є досягнення більшої співпраці між її членами для захисту демократії. Мені дуже посприяло знання англійської та французької мов. Завдяки викладачам кафедри іноземних мов мій рівень англійської і французької був достатнім для того, щоб потрапити на це дивовижне стажування. Подорож до Франції, до Страсбурга, була повна очікувань і вона себе виправдала. 

03.08.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©