Приєднуйтесь до нас!

Приєднуйтесь до нас!

Традиційна освіта стає все більш доступною в Інтернеті. Особи, які прагнуть отримати вищу освіту, можуть зробити це зараз використовуючи масові відкриті онлайн-курси або (МВОК) – Massive Open Online Courses

Криворізький економічний інститут не стоїть осторонь, а йде в ногу з часом. Ми стали партнером Coursera і допомагаємо студентам пройти безкоштовно майже 4000 різного роду курсів.

Kryvyi Rih Economic Institute оf KNEU активно викорисовує всі можливості платформи Coursera як у навчальному процесі, так і для підвищення кваліфікації викладача, а саме:

1. Завершення короткого дистанційного курсу на платформі Coursera дає можливість студенту отримати додаткові бали по дисципліні, які зараховуються за умови пред'явлення сертифікату.

2. Окремі уроки дистанційного курсу використовувались викладачами для пояснення на занятті.

3. Всі пройдені курси окремо взятої спеціалізації надали можливість студентам «автоматично» зарахувати дисципліну поточного семестру.

4. Викладачі змогли підвищити свою професійну кваліфікацію у різних сферах.

Що обирали наші студенти та викладачі?

курсера

Найбільшою популярністю серед студентів та викладачів Kryvyi Rih Economic Institute оf KNEU користувалися курси, які формують комунікаційні навички в бізнесі за різним ступенем складності від початкового рівня (Business – Conversant) до рівня професіонала (Business – Intermediate, Business - Advanced). Другу позицію в «рейтингу популярності» займали курси, що формують навички стратегічного мислення в бізнесі.

Третю, проте вагому позицію в рейтингу, займали курси, що формують навички у сфері математики, статистики, теорії ймовірностей, програмування від Data Science – Conversant до Data Science – Intermediate та Data Science – Advanced.

Особливою популярністю у напрямку загальної економіки користувалися такі курси: Экономика для неэкономистов (Economics for non-economists), Микроэкономика (вводный курс), Макроэкономика (вводный курс).

З аналізу даних і програмування: Анализ данных в Google Таблицах (Google Spreadsheets), Introduction to Structured Query Language (SQL), Искусство разработки на современном C++, Разработка интерфейсов: вёрстка и JavaScript, Погружение в Python.

У сфері міжнародних відносин: Цифровые технологии в международных финансах, История международных отношений, Іnternational Security Management, Технология ведения международных переговоров, Communication theory: bridging academia and practice.

Серед неформальних курсів особливою популярністю користувався курс «Основы фотографии».

Майже 200 студентів і викладачів Криворізького економічного інституту залучилися до платформи Coursera і отримали сертифікати!

Kryvyi Rih Economic Institute оf KNEU on Coursera - прекрасний спосіб збагатити свої знання курсами, які викладають провідні світові академічні інститути.

Реєстрація на Coursera продовжується до 31 липня 2020 року, доступ до безкоштовних курсів відкрито до 30 вересня 2020 року.

курсера1

Як зареєструватися на платформі Coursera від Kryvyi Rih Economic Institute оf KNEU ?

1. Надати адміністратору Coursera від Kryvyi Rih Economic Institute of KNEU наступні персональні дані:

  • ПІБ
  • Група
  • Назва курсу на освітній платформі
  • Електронна адреса
  • Телефон

2. Отримавши електронного листа від Kryvyi Rih Economic Institute of KNEU приєднатися до платформи.

Адміністратор Coursera від Kryvyi Rih Economic Institute of KNEU:
Голікова Катерина

e-mail:golikova_kp@kneu.dp.ua

тел. +38098-308-27-43

05.06.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©