З днем народження, рідне місто!

З днем народження, рідне місто!

ШАНОВНІ ДРУЗІ! ВІТАЄМО З ДНЕМ МІСТА!

Ми маємо багато свят, як особистих, так і загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце і об’єднують нас. Таким днем є День народження міста. У цей день ми відчуваємо себе частиною великої родини. Кривий Ріг славиться  своїми людьми, талановитими, працьовитими, добрими, які трудяться на славу міста й держави.

Про рідне місто ліричне слово мовлять

Катерина Слюсаренко:

День міста – це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими може пишатися наше місто, складаються зі щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди.

Бажаю, щоб з кожним роком наше місто розквітало і  ставало гарнішим, щоб краще жилося його мешканцям, щоб ми ставали толерантнішими,  добрішими і милосерднішими один до одного, щоб наше місто завжди єднало і гуртувало нас в одну велику родину.

Ольга Кондратюк:

Упродовж багатьох років Кривий Ріг є джерелом невичерпної енергії, яка наповнює серця гордістю за своє місто. Найбільша цінність Кривого Рогу – його мешканці: патріотичні талановиті, щирі, добрі й працездатні, які створюють матеріальне й духовне, забезпечують мир навіть ціною свого життя. Тому вічна слава та уклін захисникам України!  

Нехай це свято буде мирним, радісним і світлим. Щиро бажаю всім міцного здоров’я, щастя у житті, родинного затишку, успіхів у всіх життєвих справах!

Тетяна Бондаренко:

Ще в дитинстві на День міста брала участь у святкових заходах. Пам'ятаєте, як на трибуні школярі робили фонові малюнки? Нам було цікаво, що виходить із наших прапорців, але головним були виступи артистів і салют! Здавалося, що в інших містах таких немає!

Люблю своє місто і завжди радію, коли повертаюся з мандрів. Здається, що у порівнянні з промисловими центрами – Кривий Ріг найзеленіший. Де в інших містах хизуєшся, що був на кар'єрі? 

Маю улюблене місце з дитинства – парк імені Мершавцева (колишня назва – газети «Правда»), бо все дитинство пройшло поруч.  Є у мене улюблені кав'ярні, ресторани. Мрію про те, що місто буде далі жити і набувати нових джерел розвитку, окрім гірничої промисловості. 

Наталія Білоконь:

Кривий Ріг! Для когось це просто сполучення слів, для когось – це весь світ.

Кривий Ріг – це місто з моїм корінням, місце де вперше я сказала слово «мама», місце, де знайшла найкращих друзів, місто, де кожен район має для мене свої щасливі спогади і події! Я багато подорожую, захоплююсь іншими містами, їх величчю, історією та архітектурою, людьми. Та повертаючись з далеких подорожей додому, все більше починаю цінувати Кривий Ріг.

Кривий Ріг – сталеве місто, про це знає кожен із нас! Багато хто кожен день із легкістю проїжджає десятки кілометрів на роботу, на навчання. Ми вже не звертаємо увагу на відстані та на постійно задимлений «Арселлор».

Та незважаючи на ці факти, я можу сказати відверто, що Кривий Ріг – це місто зі сталевими людьми! Ми щодня ходимо по «залізу», дихаємо «залізом» і в нашій крові «заліза» більше, ніж у мешканців інших міст. Це нас відрізняє від інших, ми завжди вміємо захистити себе, знайти радість, навіть при поганій екології та кохати зі смаком «заліза».

Кривий Ріг – промислове місто, проте багате на красиві та незвичні місця! В мене їх багато, та окремо можу виділити моє улюблене місце. Це площа Театральна з фонтанами, особливо зранку та  з філіжанкою кави у руках. У цьому році нашому місту ювілей! Я вітаю усіх корінних і некорінних мешканців із Днем народження Кривого Рогу! Бережіть його, любіть його і прославляйте своїми справами та діяльністю!

Отже, зі святом, Кривий Ріг! Процвітання, щастя, любові й достатку!

30.05.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©