Чому варто обрати саме КЕІ?

Чому варто обрати саме КЕІ?

12 жовтня у лаунж-зоні Криворізького економічного інституту було проведено День відкритих дверей, на який були запрошені майбутні абітурієнти та їхні батьки. Викладачі інституту, які прийшли на зустріч із 11-класниками, були готові розповісти про навчання в КЕІ, свій предмет і відповісти на всі питання

Перед присутніми виступив заступник директора з науково-педагогічної та виховної роботи Валентин Орлов. Він детально розповів про спеціальності, які можна вивчати, навчаючись у КЕІ ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» (економіка, психологія, міжнародні економічні відносини, облік і оподаткування, фінанси, банківська справа та страхування, менеджмент, маркетинг, підприємництво, торгівля та біржові діяльність, право, інженерія програмного забезпечення, комп’ютерні науки та інформаційні технології, публічне управління та адміністрування, міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії), а також спеціальності освітнього рівня «бакалавр» (на базі 11 класів) та спеціальності освітнього рівня «молодший бакалавр» (на базі 11 класів).

Чому варто обирати саме КЕІ?     Тому що:

  • студенти мають можливість самостійно обирати частину дисциплін бакалаврського циклу, а також магістерські програми;
  • посилене вивчення іноземних мов – наші випускники затребувані на ринку праці;
  • унікальні освітні програми за всіма спеціальностями;
  • дуальна вища освіта (навчання + робота);
  • участь у наукових дсолідженнях;
  • широкі можливості займатися спортом і художньою самодіяльністю;
  • можливість отримати військове звання «молодший лейтенант запасу» на базі військової кафедри КНЕУ;
  • паралельне навчання (2 спеціальності за 4 роки навчання).

Майбутніх абітурієнтів ознайомив із правилами вступної кампанії 2020 року відповідальний секретар відбіркової комісії Анатолій Супрун.

Він детально зупинився на графіку проведення ЗНО-2020 та нагадав, що заяви потрібно подавати вступникам в електронному вигляді (7 заяв на 4 спеціальності), розповів про ТОП-10 новацій Проекту Умов прийому до ЗВО-2020 та ін.

Цього дня проводила заняття зі слухачами підготовчих курсів доцент кафедри іноземних та української мов Олена Гончаренко. Її учні радо поділилися своїми думками стосовно
майбутнього свого навчання в КЕІ

Говорить Артем Аванесов, учень 32-ї школи:

- Я обрав економічний університет тому, що мені подобається  те, що тут навчався нинішній Президент України  Володимир Зеленський. І дуже подобається мені те, як викладає на курсах Олена Миколаївна. Вона емоційно, дохідливо розповідає нам про українську мову. Її предмет дуже захоплюючий. Тут я думаю, добре підготуюсь до здачі ЗНО. А ще я думаю підготуватись тут і з англійської мови та історії  України.  Хоча я захоплююсь веб-дизайном, але хочу навчатись на спеціальності «Право».

- Я навчаюсь у 22-й школі. Мене звати Катерина Лузан. Я обрала КЕІ тому, що мені подобається економічна сфера і я хочу в наступному році після закінчення школи саме сюди вступати.

Ходжу на курси української мови, щоб підготуватись до здачі ЗНО. І хоч із моїх знайомих ніхто не вчиться в КЕІ, я хочу тут здобувати вищу освіту. Розумію, що тут є всі можливості для мого навчання.

16.10.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©