Зустріч із працівниками юридичної служби

Зустріч із працівниками юридичної служби

8 жовтня в лаунж-зоні інституту відбулася зустріч юристів, професіоналів своєї справи, зі студентами юридичного факультету

На зустріч були запрошені корпоративний юрист, начальник відділу з правового забезпечення договірної роботи та зовнішньоекономічної діяльності Адміністрації з правових питань Олена Бізяєва, приватний нотаріус Ігор Рукавіцин, адвокат Микола Касьян.

Представила гостей декан юрфаку Катерина Дацко. З вітальним словом виступив перший заступник директора з науково-педагогічної та навчальної роботи Сергій Гушко. Він, зокрема, сказав:

— Я з великим задоволенням хочу привітати всіх вас із професійним святом. Це класно, коли в державі юриспруденція знаходиться на високому рівні. Дуже добре,  коли нашу державу очолюють люди з юридичною освітою. Я вважаю, що чим більше буде в нас юридично освічених людей,  тим більш правовою буде наша держава, і таке поняття, як правовий нігілізм, буде скасовано, і ми більш стрімко будемо розвиватися. Щоб спілкування було більш інтерактивним, усі учасники на своїх смартфонах МЕНТІМЕТР  долучилися до опитування. Вони відповідали на запропоновані питання, що стосуються професії юриста.

Кожен із виступаючих: Олена Бізяєва, Ігор Рукавіцин і Микола Касьян — розповіли про свій шлях до улюбленої професії. Студенти, майбутні юристи, з великою увагою слухали виступи гостей. Вони ставили їм питання, на які отримали відверті відповіді.

Голова РСС юрфаку Анна Демченко разом із деканом факультету Катериною Дацко провели нагородження  сувенірами найактивніших студентів.

Розповідають учасники свята

Ігор Анатолійович Рукавіцин, приватний нотаріус Криворізького міського нотаріального округу:

— Я радий привітати всіх майбутніх юристів із професійним святом. Бажаю їм успішно навчатися, отримати максимум знань і увійти в професію, показати себе професіоналами. А ще —  щоб роки, проведені в стінах цього навчального закладу, були одними з найкращих, які запам’ятаються на все життя. Нехай ці студентські роки закладуть той фундамент професіоналізму, який потрібен кожному юристу.

Анна Демченко, голова РСС ЮФ:

— День юриста став дійсно яскравою подією для юридичного факультету. Він запам’ятається надовго.

Свято розпочалося з ранкових подаруночків для студентів і викладачів. Юридичний факультет підготував видовищний флешмоб, яким офіційно розпочав свято. Також діяла фотозона, де кожен міг сфотографуватися з крутими табличками. О 14:00 год. на всіх чекало «Інтерв’ю з представниками юридичної спільноти», яке  вийшло цікавим та інформативним. Після цього присутні переглянули відеоролик, підготовлений юрфаком у співпраці з ФЕУ.

Не обійшлося без офіційного привітання викладачів правничих дисциплін та студентів-правників.  Наприкінці на всіх чекала святкова кава-брейк. День юриста вийшов крутим. Вже чекаємо на наступний.

Говорить Вадим Новоселецький, студент 3-го курсу (група ПР-17-3):

— Мені взагалі дуже сподобалась зустріч. І, звичайно, ці спеціалісти, запрошені на захід. Цього дняі у юридичного факультету було таке чудове свято. Я дуже радий цьому спілкуванню. Ми всі стараємось добре навчатися і все робимо для блага нашого факультету та інституту взагалі.

09.10.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©