Амулет безпеки – психологічний тренінг

Амулет безпеки – психологічний тренінг

За ініціативи кафедри психології в укритті ДУЕТ відбувся психологічний тренінг «Почуття безпеки: створення свого амулета», в якому взяли участь співробітники ДУЕТ.

Спікерки Надія Шулюк та Єлизавета Давоян запропонували присутнім створити з тіста, кольорового тіста та різних круп персональний амулет, який би символізував та захищав той безпечний простір, котрий є у кожного учасника. Сама робота з тістом має на меті розслабити та спонукати до різного чуттєвого та емоційного досвіду.

Після цього учасники мали змогу написати власну терапевтичну казку. Казка, складена людиною в тренінговому форматі, через метафору відображає той життєвий шлях та питання, які зараз стоять перед автором. Вона дозволяє зі сторони подивитися на певні труднощі, які могли виникнути на шляху, та впевнитись, що щасливе завершення цієї історії автору під силу. 

Майстер-клас зі створення амулета відбувся за підтримки Первинної профспілкової організації працівників освіти і науки ДУЕТ і Ради студентського самоврядування вишу.

11.06.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©