KRYVBAS CYBER CUP – фінал і переможці

KRYVBAS CYBER CUP – фінал і переможці

Завдяки партнерству ДУЕТ з футбольним клубом «Кривбас» втілюються у життя масштабні проєкти, які гуртують криворізьку громаду. 

Кібертурнір KRYVBAS CYBER CUP зібрав разом поціновувачів футболу, які і на трибунах підтримують головну команду Кривого Рогу, і відточують свою майстерність з EA SPORTS FC 24 на ігрових консолях. 

БІЛЬШЕ ФОТО ЗА ПОКЛИКАННЯМ 

Після усіх отриманих заявок, до участі у кібертурнірі пройшло 42 команди. На груповому етапі, котрий відбувся на тренувальній базі ФК «Кривбас», змагались 28 команд. Після усіх кібербаталій далі пройшло 16 найбільш успішних команд.

Продовження Кібертурніру відбулося уже в ДУЕТ. Свою роль у визначенні найкращих геймерів зіграло і сліпе жеребкування. Після етапу плей-офф, до фіналу пройшли найбільш спритні і стресостійкі.

І який же футбол без вболівальників? Шалену підтримку усім гравцям забезпечили студенти і студентки Факультету інформаційних технологій ДУЕТ. 

Тож фанфари, барабанний дріб, шквал оплесків – і ми готові назвати три топові команди кібертурнір KRYVBAS CYBER CUP:

  • 1 місце – FIFAOWNERs
  • 2 місце – FCVT
  • 3 місце – Банда0564

Абонементи на домашні матчі «Кривбасу» в УПЛ сезону 24/25, ігрові футболки та м'ячі з автографами футболістів й інші сувеніри від «Кривбасу» – ось що отримали наші переможці.

Дякуємо всім за участь і класно проведений час. Вітаємо команду FIFAOWNERs з перемогою і бажаємо досягнення нових висот як у кіберпросторі, так і в реальному житті.

10.06.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©