7 травня розпочато реєстрацію на ЄВІ, ЄФВВ!!!

7 травня розпочато реєстрацію на ЄВІ, ЄФВВ!!!

7 травня розпочинається реєстрація для участі в єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та/або  єдиному вступному іспиті (ЄВІ), яка триватиме до 29 травня включно.

➡️ Приймальна комісія ДУЕТ інформує про наступний порядок дій для реєстрації вступників.

📌 Реєстрацію здійснюватиме приймальна комісія ДУЕТ за умови особистої присутності вступника / вступниці та/або дистанційно. Для дистанційної реєстрації вступник має надіслати на офіційну електронну адресу приймальної комісії скановані копії документів.

📑 Заповнюючи заяву-анкету з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка, потенційний магістр має вказати населений пункт в Україні або за кордоном, у якому бажає пройти ЄФВВ, ЄВІ.

🔹 Тестування можна буде пройти в тих містах України, де безпекова ситуація дозволяє створити пункти тестування для проведення магістерських випробувань, а також у деяких містах за кордоном, де партнерські установи / організації готові підтримати проведення випробувань.

🔹 Є обмеження щодо кількості місць у спеціально обладнаних комп’ютерних центрах, запропонованих закордонними партнерами. Тож у разі вичерпання місць у певному місті воно стане недоступним для вибору. 

🔹 Також необхідно вибрати назву(-и) єдиного фахового вступного випробування (педагогіка та психологія, психологія та соціологія, економіка та міжнародна економіка, облік та фінанси, управління та адміністрування, політологія та міжнародні відносини, право та міжнародне право, інформаційні технології).

❗️ Для проходження ЄФВВ можна вибрати тестування не більше ніж із двох предметних спрямувань.

❗️ Для вступу на будь-яку спеціальність магістратури та аспірантури (незалежно від форми навчання ー очна чи заочна, бюджетна чи контрактна тощо) потрібно складати ЄВІ. 


З повагою,
Приймальна комісія ДУЕТ
пл. Визволення 2, м. Кривий Ріг, Україна
vstup.duet@gmail.com

+380982073648
+380679399556

07.05.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©