Збереження доступу до SCOPUS і WEB OF SCIENCE та доступ до інших ресурсів, який надано компаніями ELSEVIER та CLARIVATE

Збереження доступу до SCOPUS і WEB OF SCIENCE та доступ до інших ресурсів, який надано компаніями ELSEVIER та CLARIVATE

Підтримуючи Україну в складних умовах війни, міжнародні партнери продовжили безкоштовний доступ до провідних електронних ресурсів та баз наукових і аналітичних даних, що допомагає українським ученим ефективно продовжувати наукову діяльність в складних умовах сьогодення.

Вагомою підтримкою для наукової спільноти України є розробка фахівцями компаній Clarivate та Elsevier інструкцій зі створення та наповнення інформацією профілів дослідників на платформах Web of Science та Scopus.

На офіційному вебсайті МОН розміщені інструкції  та можливість їх використання під час роботи на платформах Web of Science та Scopus.

На офіційних вебсайтах Clarivate та Elsevier створено спеціальні сторінки для користувачів з України, що містять актуальну інформацію про можливості ресурсів і програмних інструментів, постійно оновлюється інформація про навчальні матеріали, заплановані вебінари українською мовою тощо (сторінка Ukraine Academic Support на офіційному порталі Elsevier та розділ #StandWithUkraine на порталі Clarivate.

Варто нагадти, що українська наукова спільнота в межах проєкту Research4Life, продовжує отримувати безоплатний доступ до важливих світових електронних ресурсів. З березня 2022 року, завдяки підтримці видавців-партнерів, українські науковці можуть вільно користуватися колекціями журналів, книг, базами даних та довідковими матеріалами.

Нещодавно на вебсайті опубліковано щорічний звіт щодо діяльності координаторів з різних країн, які беруть участь у партнерстві. Окремий розділ присвячено Україні з інформацією про діяльність українських вчених на платформі. Детально зі звітом можна ознайомитись за посиланням.

 

22.04.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©