Гурток «Конструювання на Аrduino» на Дні відкритих дверей

Гурток «Конструювання на Аrduino» на Дні відкритих дверей

У неділю, 31 березня 2024 р., на площі Визволення, 2 пройшов День відкритих дверей у ДУЕТ. Цей захід, окрім власне знайомства з топовим державним університетом Кривого Рогу, мав за мету організувати живе спілкування зі студентами та викладачами учнів шкіл та студентів коледжів. Безпосередню участь у цьому заході приймав і гурток «Конструювання на Аrduino». До уваги усіх зацікавлених було представлено декілька стендів, а студенти Дренов Дмитро (гр. ІПЗ-22-1), Сиволап Микита (гр. ІПЗ-22-2) та Квашук Ольга (гр. ІПЗ-21-1) допомагали зорієнтуватися у різноманітті всього, що світиться, рухається та дистанційно керується.

Багатьох відвідувачів цікавили питання стосовно взаємодії Аrduino та Android, а саме: як працює Bluetooth? що таке дуплексний режим роботи та як його організувати? яке середовище використовувалось для розробки інтерфейсу на Android для керування пристроєм та отримання даних з сенсорів? та багато іншого. Також були питання стосовно параметрів та можливостей LCD дисплеїв (Чи достатньо буде 2 рядка по 16 символів для гри типу Mario? Чи можна вивести кириличні символи, або смайлик?). А ті, хто вже мали досвід у розробки проектів на Аrduino, ділилися своїми досягненнями і здобутками. Спільнота гуртка «Конструювання на Аrduino» завжди прагне мати ефективну комунікацію, бути відкритими і повсякчас ділитися досягненнями, цілями та цікавинками.

Нагадуємо, що усіх зацікавлених у дослідницької діяльності у програмуванні та конструюванні автоматизованих пристроїв, завжди ради бачити на наших заняттях. Ми з радістю приймемо усіх майбутніх студентів нашого університету, незалежно від спеціальності, на якій вони будуть навчатися.

01.04.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©