Постійна підтримка для ВПО

Постійна підтримка для ВПО

Від початку повномасштабного вторгнення Криворізька фундація майбутнього допомагає внутрішньо переміщеним особам, які проживають у гуртожитках Державного університету економіки і технологій. 

Товарно-матеріальні цінності та текстиль мешканці гуртожитків отримали в рамках реалізації благодійного проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні через облаштування безпечних прихистків, забезпечення продовольчими і непродовольчими товарами та психосоціальну підтримку» UKR/Reg/TdH/2023/01 у партнерстві з Terre des hommes Germany, що реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, за сприяння БО «ВПЛИВ» та координації ГО «Криворізька фундація майбутнього».

– Наш студентський гуртожиток з 2014 року став місцем прихистку для внутрішньо переміщених осіб, – розповідає проректор ДУЕТ Валентин Орлов. – За допомогою партнерів ми намагаємося створити в нашому гуртожитку максимально сприятливі умови для внутрішньо переміщених осіб. Розуміючи, що люди зазнали серйозних втрат, ми прагнемо, щоб вони якомога менше відчували різницю між тим, як жили раніше, і тим, де мешкають зараз. У партнерстві з Криворізькою фундацією майбутнього ми робимо так, щоб внутрішньо переміщені особи отримували повний комплекс послуг у нашому гуртожитку і відчували, що ми поряд з ними, ми підтримуємо їх і разом віримо в Перемогу України.

iframe>
04.04.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©