Співпраця у дії: ДУЕТ – Національний університет «Чернігівська політехніка»

Співпраця у дії: ДУЕТ – Національний університет «Чернігівська політехніка»

До Державного університету економіки і технологій завітали наші партнери з Національного університету «Чернігівська політехніка».

У ДУЕТ відбулася робоча нарада, на котрій презентували платформу «Освіта 4.0 HUB», яка містить інформацію для випускників 9-х, 11-х класів. Цей проєкт – це сервісно-орієнтована віртуальна платформа, яка працює як освітній маркетплейс, агрегуючи доступні навчальні програми. Вона дозволяє абітурієнтам створити освітню карту свого професійного розвитку за допомогою смартфону.

Приєднання Національного університету «Чернігівська політехніка» до нашої електронної платформи дозволить створити на ній екосистему вишу. Завдяки цьому абітурієнти зможуть з легкістю знайти всю необхідну інформацію про наявні освітні можливості університету всього лише у декілька кліків.

Під час наради обговорювали нагальні питання щодо співпраці двох вишів: спільні наукові дослідження, стажування, підвищення кваліфікації, спільні дипломні проєкти як результат роботи студентського конструкторського бюро. Зокрема, в рамках роботи студентського конструкторського бюро проходить конструювання верстатів ЧПУ. В дослідженні беруть участь студенти та викладачі коледжів й університетів.

Співпраця ДУЕТ з Національним університетом «Чернігівська політехніка» сприятиме розвитку освітнього та наукового потенціалу України.

21.03.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©