Якщо не байдужий – приєднуйся!

Якщо не байдужий – приєднуйся!

Волонтерський рух є невід’ємною частиною кожного цивілізованого суспільства. І українці
не раз показували свою згуртованість

Співробітники та студентство Криворізького економічного інституту завжди гуртувалися в скрутні часи, разом відстоювали незалежність нашого іишу, разом стояли на Майдані, допомогали учасникам АТО, надавали допомогу  колегам і студентам, якщо трапилась біда. Пропонуємо й зараз не залишатися осторонь і долучитися до важливої ініціативи Криворізької фундації майбутнього.

Криворізька фундація майбутнього (КФМ) разом із компанією «Метінвест» забезпечує засобами захисту та санітайзерами медустанови області. Сьогодні по усьому світу маски – найдефіцитніший товар, який непросто придбати. Тож пропонуємо долучитися до ініціативи КФМ і допомогти власноруч виготовити маски для медиків і літніх людей. Саме ці люди в місті та найближчих селах потребують найбільшої нашої допомоги!

Як саме можна долучитися до цієї ініціативи?

✂ Маєте можливість розкроювати деталі? КФМ доставить вам додому тканину та лекала для розкрою масок, а потім забере розкроєні деталі.

✂Маєте швацьку машинку і готові приєднатись до пошиття масок? КФМ доставить Вам додому розкроєні деталі, а Ви зшиєте частини.

✂Можете запропонувати свою форму та спосіб участі  в акції.

✂ Якщо ви готові долучитися до цієї ініціативи, то умови доволі прості: заповніть форму за посиланням:  https://forms.gle/qNKZQ1hcpWT1s6iUA  або телефонуйте  за номером: +38 (096) 230 03 66

КФМ забере у Вас готовий виріб і передасть пенсіонерам та у лікарні територіальних громад області: Широківську, Карпівську, Новолатівську, Глеюватську, Червоненську, Лозуватську та Петрівську.

Якщо вам не байдуже – приєднуйтесь! Разом ми здолаємо всі труднощі!

27.04.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©