Професійна /сертифікатна/ програма з європейської інтеграції для державних службовців

Професійна /сертифікатна/ програма з європейської інтеграції для державних службовців

Загальна професійна програма підвищення кваліфікації «Перехід до стандартів Європейського Союзу в ключових сферах публічного управління та адміністрування». Погоджена відповідно до Наказу Національного агентства України з питань державної служби від 13 червня 2023 р. № 86-23

Авторки програми – к.е.н., доц. Катерина Слюсаренко та к.е.н., доц. Ірина Максимова.

Щоб зрозуміти усі перспективи євроінтеграції для України, потрібно осягнути її багатогранність! Нам вдалося в одній програмі зібрати крутих викладачів з експертністю в різних сферах управління ЄС: економіка, комунікація, фінанси, екологія, гендер, діджиталізація… Тож перед вами справжній інтенсив знань. Саме такий підхід дозволяє побачити стратегію і тактику партнерства України – ЄС. 

Вивчення процесу переходу до стандартів Європейського Союзу в ключових сферах публічного управління важливе саме сьогодні, під час великої війни, з кількох причин: 

  1. Розуміння європейських стандартів дозволяє країні взаємодіяти та інтегруватися в європейську спільноту, що може сприяти розвитку стабільних та довгострокових партнерств. 
  2. Впровадження стандартів ЄС допомагає створити стабільні та прозорі системи управління, що є основою для розвитку країни навіть в умовах великої війни. 
  3. Процес адаптації до європейських стандартів може слугувати драйвером для внутрішніх реформ та модернізації систем управління, що є важливим у важкі періоди. 
  4. Більший доступ до європейських ресурсів, фондів та програм може бути одним із вигод вивчення та впровадження стандартів ЄС. 
  5. Впровадження стандартів ЄС може допомагати в утвердженні прав людини, розвитку громадянського суспільства та зміцненні демократичних цінностей. 

У контексті великої війни, це може стати частиною стратегії відновлення та розбудови, сприяючи стійкому та прогресивному розвитку країни в непевних умовах.

Програму можна переглянути та зареєструватись на навчання за покликанням.

05.03.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©