Стратегічна сесія ІЕБО

Стратегічна сесія ІЕБО

Чи планують здобувачі освіти вступати до магістратури? Або взагалі розуміють, хто такий магістр? Бакалаврат і магістратура – важливі складові освітнього процесу. Щоб бути спроможними надавати високий рівень осінніх послуг, ДУЕТ завжди дослухається до своїх студентів. Конструктивний діалог стає можливим завдяки зустрічам у веселій і невимушеній атмосфері, на яких гуртом можна знайти відповіді на багато важливих запитань.

На минулій стратегічній сесії викладачі і студенти Інституту економіки та бізнес-освіти розглянули варіанти змін у навчальному процесі, а цього разу зустрілися, щоб розглянути вже певні пропозиції щодо програми для магістрів. 

Було запропоновано запровадити формат навчання, котрий підлаштовується під студентів, які вже мають місце роботи. Тобто організовувати 4 контактні дні, які допоможуть зробити останні роки навчання більш продуктивними. Також на зустрічі студенти 1-4 курсів обирали, що саме вони хотіли б побачити в освітній програмі магістра.

Маючи можливість отримати фідбек від здобувачів освіти, викладачі вирішили дізнатися, яким має виглядати ідеальний перший курс для Інституту економіки та бізнес-освіти. А його директор Олег Подкопаєв зауважив, що, можливо, зовсім скоро зміни набудуть чинності.

29.02.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©