Продуктивна зустріч з аспірантами та молодими вченими ДУЕТ

Продуктивна зустріч з аспірантами та молодими вченими ДУЕТ

З метою інтеграції молодих вчених та аспірантів ДУЕТ в науковий простір, за ініціативою Наукового товариства ДУЕТ, 23.02.2024 року відбулося зібрання Молодих науковців Університету. Відкрив зібрання В.о. проректора з наукової роботи та міжнародних зв`язків, доктор економічних наук, професор Сергій Гушко, який окреслив основні напрями наукового вектору розвитку молодих вчених ДУЕТ в сучасних умовах. Відповідальна за роботу Наукового товариства ДУЕТ Ганна Пурій розповіла про можливості реалізації наукових здобутків молодих вчених та познайомила із ресурсами, які допоможуть розкрити науковий потенціал. Спеціально для молодих вчених Відділом науки та іінновацій було розроблено «Методичні рекомендації щодо створення облікового запису в системі ORCID та внесенню метаданих науковця». Зазначені вказівки були погоджені Науково-методичною радою та Науково-технічною радою для впровадження в освітній процес та надані для ознайомлення у відкритому доступі.

Також на зібранні було делеговано Авраменка Тараса Андрійовича, аспіранта І року навчання Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Державного університету економіки і технологій делегатом від Наукового товариства здобувачів освіти та молодих вчених ДУЕТ до Вченої Ради ДУЕТ.

Для подальшої ефективної роботи в науковому просторі аспірантів та молодих вчених ДУЕТ , передбачено ряд зустрічей щодо створення профілів науковця в системах Google Scholar. Web of Science та ін.


З повагою,
Відповідальна за роботу
Наукового товариства ДУЕТ
Ганна Пурій

27.02.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©