Фінансовий батл–2024

Фінансовий батл–2024

Державний університет економіки і технологій є надійним партнером Національного проєкту з фінансової грамотності 2.0. ДУЕТ став першим у Кривому Розі вишем, на базі якого відбулися фінансові тренінги з використанням гри-симулятора з управління ресурсами «Життєвий капітал».

У вересні 2023 року стартував пілотний проєкт з відкриття Клубів фінансової грамотності в ліцеях міста. Було проведено навчання та сертифікацію вчителів, керівників Клубів, щодо методики проведення підліткових тренінгів за допомогою гри «Життєвий капітал». 

Наприкінці січня відбувся перший відбірковий етап Регіонального турніру з фінансової грамотності 2024 (Кривий Ріг) – олімпіада з фінансової грамотності. Цей вже другий турнір в Кривому Розі, котрий відбувся в рамках Національного проєкту фінансової грамотності 2.0. Е-майданчиком проведення олімпіади була навчальна платформа ДУЕТ – MOODLE.

З-поміж восьми Клубів фінансової грамотності ліцеїв міста визначили шість команд для участі у 2 етапу Регіонального турніру з фінансової грамотності – «Фінансовому батлі». Ними стали команди – «Скрудж» КЛ №24, «Майстри фінансів» КЛ №127, «Gold coin» КПЛ, «Фінансовий вектор» КПНЛ, «Інвестор» КЛ №119, «Фінансисти» КЛ №129. 

Участь у турнірі взяли 36 учнів 10-х класів ліцеїв міста, представники шести Клубів проєкту, та 13 керівників Клубів Проєкту. 

Усіх учасників та учасниць гостинно прийняла криворізька гімназія №122. Під час «Фінансового батлу» були неймовірна спільна робота команд, інтерв’ю, фото, нагородження та справжні овації для команди-переможниці з ліцею №127! 

Також організатори визначили найкращих гравців відповідно до ролей у грі – інженер (Кирило Шавкун з КЛ №127), військовослужбовець (Кирило Подвалюк з КЛ №119), викладач (Анастасія Гарбазей з КПЛ), програміст (Максим Куропятник з КЛ №119), лікар (Андрій Петров з КПНЛ).

Підтримали та привітали переможців: Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, виконком Криворізької міської ради, ГО «Діловий клуб «Партнер», банк ПУМБ, Державний університет економіки і технологій, ГО «Центр сталого розвитку та регіональних ініціатив».

Одночасно з турніром відбулася інформаційна зустріч організаторів Національного проєкту з фінансової грамотності 2.0 з потенційними стейкхолдерами (банками, підприємствами та організаціями Кривого Рогу). Спілкування було присвячено презентації результатів Пілотного проєкту з відкриття клубів фінансової грамотності в ліцеях міста в рамках Національного проєкту з фінансової грамотності 2.0, обговоренню питань розвитку та масштабування Проєкту в Кривому Розі.

Відчуй атмосферу гри та радість переможців у відео.

13.02.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©