СТУДЕНТСЬКА ФУТЗАЛЬНА КОМАНДА КЕІ

СТУДЕНТСЬКА ФУТЗАЛЬНА КОМАНДА КЕІ

Привіт, наші шановні вболівальники та група підтримки студентської футзальної команди КЕІ! Сумуєте за футзалом і переглядом матчів змагань? Однак разом з тим, сподіваємось,
Ви в цей непростий час поки що знаходитесь удома та дотримуєтесь медичних рекомендацій…

Один із найдосвідчених гравців Шумаков Дмитро, здобувач 4-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», капітан і воротар футзальної команди КЕІ зазначає, що наша команда постійно відчуває підтримку відданих уболівальників протягом року. Наразі ми всі опинилися в цій складній ситуації і, зрозуміло, що здоров'я вболівальника сьогодні важливіше, ніж проведення турнірів, у яких ми досить успішно беремо участь.

Користуючись нагодою, проведемо невеличкий екскурс з історії створення інститутської футзальної команди. Отже, вже майже 4-й рік поспіль досить упевнено ми доводимо, що в нашому регіоні Криворізький економічний інститут не тільки пріоритетно впроваджує та застосовує інноваційні підходи для якісної підготовки компетентних фахівців економічного, юридичного спрямування та сучасних інформаційних технологій, а й ще успішно розвивається. Для цього тут створені всі умови плідного тренувального процесу – спортивну складову розвитку молодої людини за різними ігровими та командними видами. Як підтвердження зазначеного, зайняті неодноразово призові місця на змаганнях у міському футзалі.

Так, у першому сезоні 2016-2017 рр. команда КЕІ відразу стала срібним призером міського чемпіонату з футзалу третьої ліги. Команда відзначилася найкращою результативністю з кількості забитих голів, а кращим бомбардиром став наш гравець Помазков Максим, який за сезон забив у ворота суперників понад 25 м’ячів. Також команда стала срібним призером у турнірі серед закладів вищої освіти міста Кривого Рогу.

У сезоні 2017-2018 рр. команда вирішила підвищитись у класі та спробувати поборотися за призові місця у 1-й лізі міського чемпіонату з футзалу. У підсумку отримано пристойний результат: ми посіли почесне третє місце. Також під час закінчення першого кола, наша команда восени 2017 року зіграла товариську гру в м. Києві з командою Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана і перемогла у підсумку 11:8.

У сезоні 2018-2019 рр. для команди настали непрості часи, адже багато досвідчених гравців закінчили навчання у нашому виші та вирішили продовжити грати у футбол в інших провідних командах міста. То ж не відразу новий склад молодих гравців пристосувався до особливостей і специфіки гри у футзал нашої команди і було, на жаль, чимало поразок і невдач, проте нові гравці змогли втримати команду на непоганій висоті і не закінчити чемпіонат міста на останьому місці.

Нове свіже дихання, суттєве оновлення складу молодих гравців і свій фірмовий стиль швидкого футзалу команда КЕІ отримала у сезоні 2019-2020 рр. Команда до початку карантину в 2-му колі змагань перебуває на 4-му місці у 2-й лізі чемпіонату міста з футзалу, відставши від першого місця на 6 залікових очків. При цьому Шевченко Максим, котрий забив 14 м’ячів, перебуває на першій позиції серед кращих бомбардирів чемпіонату.

Оскільки ми ще досить молода команда, маємо непогані перспективи у подальшому розвитку футзалу нашого інституту. І якщо ти майбутній абітурієнт зі спортивним нахилом чи здобувач КЕІ, який ще не наважується приєднатися до нашої команди, ми завжди раді новим потенційним гравцям у нашому спортивному колективі. Також Ви можете за бажанням переглянути всі матчі в онлайн-режимі прямого ефіру та гольові моменти команди КЕІ на Ютуб-каналі за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCM4otwxyBakB2dbQOJHzYTQ

Отже, сподіваймося скорішого закінчення карантину і відновлення чемпіонату.

Наше побажання вболівальнику – набратися терпіння і наснаги! Залишайся поки що вдома, а після стабілізації ситуації будемо раді Вас бачити на матчах студентської футзальної команди, відчуваючи Вашу підтримку з прапором КЕІ на трибунах ДЮСШ-10 щонеділі з 9:30 год.

Капітан студентської футзальної команди                                     Дмитро Шумаков

Офіційний представник СФК КЕІ                             д.т.н., професор О.А. Темченко

 

02.04.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©