У перші дні нового навчального року

У перші дні нового навчального року

Перший тиждень навчання. Як розпочинає його наш, Криворізький економічний?! До уваги читачів – фоторепортаж

Розповідає Катерина Павлівна Голікова, заступник керівника Центру студентських комунікацій: - Розпочався новий навчальний рік. Все йде у нас за планом. Щодня проводяться заняття. Радує те, що студенти першого курсу з перших днів досить активні, задають цікаві питання. На лекціях дуже легко з такими студентами спілкуватися, бо бачиш зацікавленість в їхніх очах, відчувається зворотній зв'язок: викладач – студент. Вони хочуть навчатися, дізнаватися про нове. Для них це все вперше в стінах вишу. На початку я їм розповіла про всі організаційні моменти: куди звертатися та в які інстанції для того, щоб взяти необхідні довідки і т.ін. Ще тільки перші лекції розпочали читати, та враження від першого курсу дуже позитивне: вони не бояться ставити питання. Їх цікавить усе, що стосується того стану, в якому перебуває наша держава. Питання часто дискусійні: що нам робити і як з цієї ситуації вийти, як нам подолати кризу? Дуже добре, коли в них є такий інтерес. 

Мене звати Едуард Карбінець. Я першокурсник факультету економіки та управління, навчаюсь у групі ПТБД-19. Мені дуже все подобається. Пари проходять дуже цікаво. Перші дні, але вже вони наповнені позитивними емоціями. Навіть вставати зранку мені не важко, як це було, коли навчався у школі. Ставлення викладачів до нас дуже гарне. Вони доносять до нас якісну інформацію, дають те, що потрібно, відповідають на всі питання. Мені подобається колектив інституту. Старшокурсники підказують нам, що і як треба робити. Вони радять нам із перших днів входити у робочий ритм.

- Мене звати Тетяна Супрун. Мені сподобалось, що перший день в інституті ми розпочали з неформального спілкування на турбазі. Це було дуже незвично і цікаво. В інших вузах такого немає. Ми познайомились там всі і подружились. У нас було мало предметів на цьому тижні, тож багато сказати я ще не можу. Добре те, що занять по три пари в день. Викладачі пояснюють дуже добре. Ми вже прослухали вступну лекцію з економіки, історію Української державності та ін. Дуже сподобалось, як читають нам лекції, доступно все пояснюють, викладачі знаходять спільну мову зі студентами. Це, напевне, головне  
Говорить Оксана Савельєва, інтерв'ю у неї бере майбутній журналіст Влад Кулєєв (2 курс): натисніть, щоб прослухати

03.09.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©