Робоча нарада ДУЕТ та ДПУ: обговорення освітніх проєктів та перспектив подальшої співпраці

Робоча нарада ДУЕТ та ДПУ: обговорення освітніх проєктів та перспектив подальшої співпраці

11 січня відбулась робоча нарада делегації Державного університету економіки і технологій  у складі   в. о. проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності ДУЕТ Сергія Гушко та в. о. директора навчально-наукового інститута економіки та бізнес-освіти ДУЕТ Олега Подкопаєва разом з представниками Державного податкового університету (місто Ірпінь) - в. о. ректора  Дмитро Серебрянський, в. о. проректора з наукової роботи Олександра Смірнова, проректор з навчально-методичної роботи Іван Шемелинець, директор ННІ Економічної безпеки та митної справи Валерія Прокопенко, в.о завідувача кафедри Економіки та економічної безпеки Яніна Белінська, доцент кафедри Економіки та економічної безпеки Артур Зубрицький та доцент кафедри Кримінального судочинства та аналітичної діяльності Ігор Осика.

Головною темою зустрічі стало обговорення нових унікальних магістерських програм. Серед яких є реалізація магістерської освітньої програми Master Business Administration, яка розроблена з використанням підходів країн Євросоюзу, зокрема фінських університетів. Приділили увагу також академічній  мобільності здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників між університетами та університетами-партнерами та досвіду реалізації в Кривому Розі профорієнтаційної складової через впровадження платформи Освіта 4.0 HUB. Учасники зустрічі обмінялися ідеями та думками щодо проведення сумісних науково-практичних заходів. 

За результатами проведення робочої наради прийнято рішення щодо підписання меморандуму про співпрацю та формування дорожньої карти реалізації програми співпраці.

15.01.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©