Зустріч з Центром співробітництва SAP(UCC)

Зустріч з Центром співробітництва SAP(UCC)

У вівторок 9 січня відбулась онлайн-зустріч між представниками ДУЕТ та Центром співробітництва SAP (UCC) в Магдебурзі, присвячена співпраці в рамках впровадження інноваційного програмного забезпечення в освітній процес.

Від ДУЕТ на зустрічі були присутні в.о. проректора Сергій Гушко, заступник директора Інституту економіки та бізнес-освіти Вікторія Соловйова, викладач кафедри економіки та цифрового бізнесу Андрій Бєлінський та адміністратор центру міжнародної академічної мобільності Павло Григораш. Зі сторони Центру співробітництва SAP (UCC) була присутня керівник відділу міжнародної співпраці Вівіан Шредер.

Представники ДУЕТ мали змогу ознайомитись з перевагами IT-продуктів на навчальних програм SAP, які дають можливість розвивати практичні навички та компетенції студентів з аналізу даних та управління бізнес-процесами. Було обговорено можливості та умови використання університетом навчальних цифрових середовищ SAP та їхнє застосування в освітньому процесі. Використання продуктів SAP також надає можливість доєднатися до міжнародного альянсу університетів, що відкриває нові можливості для співпраці з іноземними партнерами.

Команда ДУЕТ постійно працює над вдосконаленням освітнього процесу із застосуванням передового досвіду та інновацій для підготовки студентів до викликів сьогодення.

10.01.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©