Лекції від міжнародних  експертів на платформі Ukrainian Global Faculty

Лекції від міжнародних  експертів на платформі Ukrainian Global Faculty

Міжнародна освітня платформа Ukrainian Global Faculty продовжує проводити лекції від міжнародних викладачів, вчених, експертів🌐 

На цей раз запрошуємо зареєструватися та взяти участь у лекції завідувачки кафедри біонеорганічної хімії Інституту неорганічної хімії Технічного університету Північного Рейну-Вестфалії в Аахені (Німеччина), SONJA HERRES-PAWLIS на тему: "From Lactide to Polylactide, Mechanisms and Catalysts".

🕖Лекція  відбудеться 09 січня 2024 року о 19:00

✨Для того, щоб зареєструватися на лекцію переходь за посиланням: https://ugfacademy.mylearnworlds.com/course/from-lactide-to-polylactide-mechanisms-and-catalysts

👩🏼‍💻Ти зможеш взяти участь у лекції, зайшовши у встановлені дату та час на сторінку лекції через власний кабінет на сайті UGF.  ❗️Звертаємо увагу, що якщо ти бажаєш отримати сертифікат про участь, тобі необхідно слухати пряму трансляцію лекції у власному кабінеті на платформі UGF, не переходячи по прямому посиланню Zoom. 

У разі якщо ти береш участь у лекції через мобільний телефон, просимо бути уважним та переконатися, що ти слухаєш лекцію на платформі UGF та не приймати пропозицію перейти в свій Zoom аккаунт.  📽Запис лекції ти зможеш прослухати в особистому кабінеті UGF на 4-й день з дати її проведення.

До зустрічі!

08.01.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©