Переможці конкурсу «Кращий бухгалтер України»

Переможці конкурсу «Кращий бухгалтер України»

У кінці грудня 2023 року відбулося нагородження переможців   всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України», проведений у рамках заходів зі зміцнення фахових стандартів у бухгалтерській сфері.

Подія, організована Громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки генеральних партнерів Громадської організації «Спілка Автоматизаторів Бізнесу» та Групи компаній «Баланс», привернула увагу найкращих фахівців України в галузі бухгалтерського обліку. 

Конкурс складався з трьох етапів, кожен з яких вимагав від учасників високого рівня знань та професіоналізму. За результатами конкурсу, команда журі, до складу якої входили провідні експерти галузі, зокрема, доктор економічних наук, професор кафедри обліку і фінансів ДУЕТ Кузьмінський Юрій Анатолійович, обрала ТОП- 10 переможців. Ці фахівці виявилися не лише глибоко обізнаними в тонкощах бухгалтерського обліку, але й продемонстрували виняткові аналітичні здібності та креативність.

Конкурс «Кращий бухгалтер України» - це нові можливості для професійного спілкування, обміну досвідом та розвитку галузі національного бухгалтерського обліку.

05.01.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©