Наукова співпраця студентів&викладачів КФК ДУЕТ

Наукова співпраця студентів&викладачів КФК ДУЕТ

Завершення навчального семестру виявилося дуже врожайним для творчих тандемів викладачі – студенти і ось наш дайджест цих досягнень.

07.12.23 р. на базі ВСП “Криворізький фаховий коледж ДУЕТ” було проведено урочисте засідання регіонального методичного об’єднання викладачів української мови та літератури Північного регіону міста, під час якого було вручено грамоти призерам Конкурсів з української мови ім. Петра Яцика – студентці Білан С., студентської творчості ім. Тараса Шевченка – студентам Свєтлову Д., Георгієвій В. та викладачам, які підготували переможців - Хомулі А., Бойко А., Коняєвій Л.

30.11.2023 р. студентка групи ФК – 21 2/9 Назарчук Ю. та викладач Снігур О. прийняли участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції здобувачів освіти та молодих вчених «Маркетинг майбутнього» за ініціативи ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету». Обговорювались питання інноваційних технологій в рекламі, Індустрія 4.0, застосування штучного інтелекту. За результатами видано збірник тез та вручені сертифікати.

Студентки групи Д-22 1/9 Білокриницька В., Андрєєва Д., Кочетова К., Шевчук Е. та викладач Пилипенко О. долучились до участі у VI Міжнародному науковому конгресі "Суспільство навколишнього інтелекту" (VI International Scientific Congress Society of ambient intelligence), а саме до обговорення у секції Цифрової трансформації економіки.

Студенти групи ФБС – 23 1/9 Бульда С., Лубенець А. та викладач Янбих М. отримали сертифікати учасників ІІІ Регіональної науково-практичної конференції за ініціативи ВСП «Автотранспортний фаховий коледж КНУ», де обговорювались питання екології здоров’я, зокрема, майбутнього нашого міста і його мешканців.

Викладач Шпак О. у співавторстві:

- зі студенткою групи ФК – 22 1/9 Бєліковою Софією написали наукову роботу «Аналіз сучасного стану прямих іноземних інвестицій в Україні», що була розглянута і отримала позитивну рецензію від організаційного комітету з рекомендацією до публікації в рамках заочної участі у XII Міжнародній науково-практичній конференції «Challenges in science of nowadays» 6-8 грудня 2023; Вашингтон, США;

- зі студенткою групи ФК – 21 1/9 Безрученок Діаною написали наукову статтю «Роль військового збору, як складника податкової системи України», що була розглянута і отримала позитивну рецензію від організаційного комітету з рекомендацією до публікації в рамках заочної участі у II Міжнародній науково-практичній конференції «Modern knowledge: research and discoveries» 19-20 грудня 2023; Ванкувер, Канада;

- зі студенткою групи ФК – 22 1/11 Грищенко Катериною написали наукову статтю «Індустріальні парки в Україні: види, стан та перспективи», що була прийнята до публікації в №3 студентського наукового журналу «UNIVERSUM», випуск якого заплановано на 20 грудня 2023 року.

Викладач Шубенко Є. і студентка групи БО-21 1/9 Олійник А. прийняли участь у ХХХІХ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні аспекти модернізації науки: стан, проблеми, тенденції розвитку», яка відбулася у м. Ґетеборг (Швеція), де висвітлювалися оригінальні дослідницькі та оглядові розвідки з теоретичних та прикладних аспектів державного управління, права, економіки, історії, педагогіки, психології, техніки та інших галузей науки для їх інтеграції у європейський, світовий науковий простір.

Спільна науково-дослідна робота викладача і студента є ключовим моментом освітнього процесу і спрямована на поглиблення теоретичних знань, удосконалення навичок у конкретній галузі діяльності та підготовку ерудованого фахівця. Так тримати!

03.01.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©