Студентська наука – на часі!

Студентська наука – на часі!

Здобувачі освіти ДУЕТ долучаються до студентської науки в межах їхніх компетенцій та сфери інтересів, використовуючи для цього різні форми науково-дослідної  роботи: участь у науковому Конгресі, конференціях різного рівня, круглих столах, проблемних семінарах, наукових гуртках тощо.

Так, 27 грудня 2023 року відбулося засідання проблемного семінару з актуальних питань та проблем оцінки діяльності українських компаній в умовах військового стану зі студентами-бакалаврами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Мета проблемного семінару – закріпити отримані знання та навички під час вивчення навчальної дисципліни «Фінансовий аналіз» та обговорити  вплив війни на стан фінансів українських компаній. Зокрема, за результатами проведеного дослідження студенти Денис Циганко, Данило Работа (ФБС-22ск) та Валерія Григораш (ФБС-20-1), презентували власні доробки та виступили з цікавими доповідями. У роботі проблемного семінару взяли участь викладачі кафедри обліку і фінансів ДУЕТ: д.е.н., проф. Ірина Васильчук, к.е.н, доц. Марина Садовенко, к.е.н, доц. Ольга Смирна, під чиїм керівництвом виконувалася наукова робота студентів.

Студенти вкотре довели, що наука – це корисно і цікаво!

28.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©