ДУЕТ-family вітає з Різдвом та новорічними святами! 

ДУЕТ-family вітає з Різдвом та новорічними святами! 

На наших очах твориться історія України й усі ми є її важливою частиною. Попри усі складнощі і виклики сьогодення, ми тримаємо освітній фронт. Дякуємо Силам Оборони за можливість навчати і навчатися! 

Ми вдячні громадським організаціям за співпрацю та підтримку в реалізації проєктів. Спасибі нашим партнерам, промисловим підприємствам – найбільшим роботодавцям нашого міста, і профспілкам за підтримку!

Нехай у всіх нас буде янгол-охоронець, який вбереже від лихого. Бажаємо мати тепло як всередині кожного з нас, так і в наших оселях.

Нехай у домі, мов у казковій рукавиці, завжди знайдеться місце для рідних і близьких людей. Хай у серцях панує спокій та живе безмежна любов, яка здатна врятувати світ. Зичимо сталевої витримки!

ДУЕТ створює родинну атмосферу для своїх студентів. У нас кожен і кожна відчувають себе важливими та унікальними. В усі часи Різдво залишається сімейним святом. Таким воно є і для нашої ДУЕТ-family. 

А ще Різдво – це надія! Надія, віра й упевненість, що Україна обов'язково Переможе. Так і буде, адже добро завжди перемагає зло, а світло – темряву.

Вітаємо з Різдвом та новорічними святами!

25.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©