Відбувся студентський семінар на тему «Аспекти використання хмарних сервісів у сучасному світі»

Відбувся студентський семінар на тему «Аспекти використання хмарних сервісів у сучасному світі»

У сучасному світі все більшого значення набуває використання хмарних технологій як у професійній діяльності людини, так і під час виконання повсякденних завдань. Тому викладач кафедри економіки та цифрового бізнесу Максим Селезньов, в межах дисципліни «Хмарні сервіси», 18.12.2023 р. провів студентський семінар, на якому розглядалися актуальні аспекти й тенденції використання хмарних сервісів. 

Семінар проводився також за участі викладачів кафедри економіки та цифрового бізнесу, які приділили особливу увагу перевагам практичного використання хмарних сервісів і можливим пов’язаним ризикам.

Студенти і студентки підготували цікаві доповіді, які охопили більшість актуальних питань пов’язаних з використанням хмарних сервісів. Наприклад, у доповіді Катерини Коліогло було приділено увагу зв’язку хмарних сервісів та Інтернету речей, що може бути застосовано під час використання індивідуальних пристроїв медичного призначення.

Окремо також слід виділити доповідь студентів Олександра Маловічка й Тимура Мироненка, присвячену використанню хмарних сервісів у веброзробці. Зокрема було описано цікавий практичний досвід комерційного застосування та отримання переваги.

Також не оминули й питання екологічної ситуації. Так у доповіді Юлії Бурей та Олени Міщенко було надано актуальну інфографіку щодо екологічних аспектів поширеного використання хмарних обчислень.

Усі представлені доповіді були виконані на досить високому рівні та сприяли виникненню цікавої дискусії та просвітницької атмосфери. Студентам і студенткам, які брали участь у семінарі, хочеться побажати успіхів та наснаги в подальшому навчанні та професійному розвитку.

22.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©