Студентки ДУЕТ відвідали Перший Міський телеканал

Студентки ДУЕТ відвідали Перший Міський телеканал

У межах освітнього процесу студентки 2 курсу спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» відвідали Перший Міський телеканал. Там вони мали змогу познайомитися з творчим колективом і на власні очі побачити медіа-індустрію зсередини. 

Студентки побачили техніків, завдяки професійній роботі яких з камерою люди мають змогу бути в курсі подій. Також студентки завітали до кабінету звукозапису, і навіть мали змогу особисто спробувати себе в ролі ведучих.

Дуже кропіткою роботою є монтаж матеріалів, у чому студентки переконалися, спостерігаючи за спеціалістами з монтажу під час їхньої праці.

Також здобувачки освіти ще побували в залі, де проводять прямі ефіри і ведуть новини. Для них став справжнім здивуванням механізм, який керує суфлером – пристроєм, з котрого телеведучі читають новини. Він видався схожим на педалі в автомобілі.

Особливо сподобалася кімната підготовки запрошених гостей до прямих ефірів. Вона схожа не на залу телестудії, а на звичайну вітальню в будинку. Така атмосфера заспокоює гостей.

Дуже дякуємо директору Першого Міського телеканалу Анастасії Лукаш-Федотовій та викладачці Ользі Якубовській за корисний і цікавий досвід! 

22.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©