«Задвинь тему» – нетворкінг для молоді та студентства

«Задвинь тему» – нетворкінг для молоді та студентства

У Кривому Розі 18 грудня відбувся нетворкінг, який відвідали студенти та студентки освітньої програми «Міжнародна інформація та журналістика» ДУЕТ. Захід був організований онлайн-медіа «Перший Криворізький» у партнерстві з онлайн-медіа «Експерт-КР» та Krivbass.city.

Учасники та учасниці зустрічі мали змогу познайомитися з професійними криворізькими медійницями та медійниками, обговорити теми, які вони хотіли б бачити в інформаційному просторі міста, а також те, де і як краще подавати інформацію та публікації про історію та культуру Кривого Рогу.

Головна редакторка онлайн-медіа «Перший Криворізький» Софія Скиба та головна редакторка онлайн-медіа «Експерт-КР» Ольга Гончар презентували проєкт «Історичне літо» та розповіли про роботи, які студенти і студентки змогли написати завдяки оцифрованим газетам.

У дружній атмосфері поговорили про теми, які цікаві сучасній молоді, про формати, у яких медіа подає інформацію та про можливості співпраці з криворізькими медіа.

Цей захід об’єднав думки та ідеї різних людей, які зможуть поліпшити інформаційний простір Кривого Рогу, а також відкрив нові шляхи для реалізації цікавих ідей та проєктів.

ДУЕТ щиро дякує організаторам й організаторкам за запрошення!

Фото: Перший Криворізький

21.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©