ДУЕТ – надійний партнер пілотного проєкту з фінансової грамотності в ліцеях Кривого Рогу

ДУЕТ – надійний партнер пілотного проєкту з фінансової грамотності в ліцеях Кривого Рогу

У Державному університеті економіки і технологій відбулася зустріч з учасниками пілотного проєкту з фінансової грамотності в ліцеях Кривого Рогу.

Усього до проєкту залучено п'ять ліцеїв – Криворізькі ліцеї №№24, 127, 129, Криворізький Покровський ліцей, Криворізький природничо-науковий ліцей.

Під час зустрічі підбили проміжні підсумки реалізації Проєкта за вересень-листопад 2023 року, також відбулися презентація та обговорення плану подальшої роботи на ІІ семестр 2023/2024 навчального року.

Участь у заході взяли представники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, міського департаменту освіти і науки, керівники та 2 тренери тих ліцеїв академічного спрямування, на базі яких функціонують клуби фінансової грамотності, ДУЕТ, КНУ, ментори КФГ Пілотного проєкту, представник публічного акціонерного товариства банк АТ «ПУМБ», ГО «Діловий клуб «Партнер».

Урочистим моментом зустрічі стало вручення сертифікатів, які підтверджують проходження навчання за програмою «Школа ведучих тренінгу з фінансової грамотності для підлітків на основі соціально-економічного симулятора із управління ресурсами «Життєвий Капітал».

 

19.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©