Відбулася лекція про роль небанківського сектору в розвитку фінансової системи України

Відбулася лекція про роль небанківського сектору в розвитку фінансової системи України

І знову студенти мають можливість долучитися до цікавинок та інсайтів, якими радо діляться з ними фахівці-практики з власного досвіду. 

Так, 14 грудня 2023 року відбулася відкрита зустріч студентів та всіх бажаючих з директором ТОВ «Фінансова компанія КРЕДИТ ІНВЕСТ ПАРТНЕР» Володимиром Доценком, який презентував лекцію на тему «Роль небанківського сектору в розвитку фінансової системи України». До заходу долучились як бакалаври, так і молодші бакалаври спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Також тематика бесіди зацікавила і студентів інших економічних напрямів, зокрема здобувачів освіти з таких спеціальностей як: «Облік і оподаткування», «Економіка», «Маркетинг», «Менеджмент» та «Міжнародні економічні відносини».

Активну участь взяли й викладачі кафедри обліку і фінансів ДУЕТ, яка виступила організатором зустрічі. Слід зазначити, що Володимир Доценко є випускником спеціальності «Фінанси» і має багаторічний досвід роботи у фінансових установах, що дозволяє йому розкрити всі секрети успішного фахівця-фінансиста.

Експерт нині працює у фінансовій компанії і детально пояснив зміст та особливості діяльності фінансових установ небанківського сектору, вимоги регулятора та зміни, що очікують такі компанії у зв’язку з прийняттям нової нормативної бази. Так, новацією є обов’язкова наявність структурних підрозділів та відповідальних осіб – комплаєнс-менеджера та ризик-менеджера, які відповідають за дотримання вимог законодавства та пруденційних вимог у разі комплаєнс-менеджера та організацію роботи з управління ризиками з боку ризик-менеджера. Також спікер поділився цікавими моментами з власного практичного досвіду та відповів на запитання студентів.

Дякуємо нашим випускникам за те, що вони щедро діляться зі студентами – майбутніми фахівцями, знаннями та досвідом, надаючи їм можливість визначитися із спеціалізацією та здобути нові знання і навички. Також висловлюємо подяку організаторам заходу та студентам, які долучилися до відкритої лекції.

18.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©