Інформаційні Дні Програми ЄС Еразмус+ у сферах освіти, молоді та спорту: можливості та конкурси 2024 р. для організацій України (19-21.12.23 р., онлайн)

Інформаційні Дні Програми ЄС Еразмус+ у сферах освіти, молоді та спорту: можливості та конкурси 2024 р. для організацій України (19-21.12.23 р., онлайн)

Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Представництвом ЄС в Україні, Офісом Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти України, Національним агентством кваліфікацій України, Інформаційним центром Еразмус+ молодь та Європейського корпусу солідарності та з іншими партнерами запрошують 19-21 грудня 2023 р. приєднатись до Інформаційних Днів Програми Європейського Союзу Еразмус+ в Україні у сферах освіти, молоді та спорту, що відбудуться під егідою European Year of Skills 2023.

Під час заходу ти дізнаєшся про:

  •  конкурси програми ЄС Еразмус+ на 2024 р. у сферах освіти, молоді та спорту;
  •  цілі напрямів, пріоритети та вимоги;
  •  ключові платформи і порталами Програми
  • пошук партнерів та підготовку успішної аплікаційної форми.

Всі заходи в межах Інформаційних Днів відбудуться у форматі онлайн на платформі Zoom з трансляцією на YouTube каналі НЕО в Україні.

Мова заходів: українська.

Реєстрація на кожен окремий захід ОБОВ’ЯЗКОВА (форми за посиланням).

Учасники отримають сертифікати з вказаними результатами заходів.

У випадку додаткових питань просимо звертатися до контактної особи: Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, 093 773 43 92 (Telegram, WhatsApp), office@erasmusplus.org.ua з копією на k.zhdanova@ukr.net.

До зустрічі на заходах Інформаційних Днів Програми Європейського Союзу Еразмус+ в Україні у сферах освіти, молоді та спорту!

Віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України, партнерів та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

15.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©