Розвиток фінансової грамотності – один із ключових напрямків діяльності ДУЕТ

Розвиток фінансової грамотності – один із ключових напрямків діяльності ДУЕТ

У ДУЕТ відбулося засідання організаторів Національного проєкту з фінансової грамотності 2.0 та Пілотного проєкту в ліцеях Кривого Рогу.

Засідання було присвячене визначенню складу Координаційної ради щодо реалізації Національного проєкту з фінансової грамотності 2.0 у Кривому Розі, її функцій і повноважень, формату та регламенту роботи, планування наступного етапу реалізації Проєкту в 2024 році.

У змішаному форматі участь у засіданні взяли ректор ДУЕТ Андрій Шайкан, заступник директора Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Андрій Оленчик, президент ГО «Діловий клуб «Партнер» Сергій Івагло, експертка Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Інесса Беспалко, головний спеціаліст департаменту освіти і науки Криворізької міської ради Вікторія Полякова, координаторка Регіонального представництва Національного проєкту з фінансової грамотності 2.0 Ірина Коваленко.

За результатами засідання регіональне представництво Національного проєкту з фінансової грамотності 2.0 в Кривому Розі отримало новий рівень своїх повноважень.

14.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©