Виїзне навчання про роль громадського сектору у формуванні державних інституцій

Виїзне навчання про роль громадського сектору у формуванні державних інституцій

«Про роль громадського сектору у формуванні державних інституцій і не тільки» – саме на цю тему 29 листопада 2023 року відбулося виїзне навчання для студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» Державного університету економіки і технологій.

Для Кривого Рогу Культурно-громадський центр ШELTER+ є справжнім феноменом, який, починаючи з 2002 року, об'єднує громадські ініціативи та створює нові культурні продукти.

Співзасновник КГЦ ШELTER+ Роман Морозов поділився досвідом про:

  • роль громадянського суспільства як фундаменту для кардинальних змін;
  • мотивацію та суспільну користь;
  • щоденну боротьбу;
  • виклики повномасштабного вторгнення та нові умови життя;
  • можливості для розвитку молоді;
  • те, як йти вперед, всупереч усьому.

З початком повномасштабного вторгнення Центр ВПО «24» зміг стати прихистком для тисяч ВПО з Донеччини та Херсонщини, де кожен, хто потребував допомоги, міг отримати її цілодобово.

Гуманітарна продуктова допомога, одяг, медикаменти, психологічна підтримка, підтримка людей похилого віку – організація цих надскладних процесів без структури та побудови міцних зв'язків була б неможливою.

Беззаперечно, такий багатогранний досвід надихає. Життя у КГЦ ШELTER+ не зупиняється ні на хвилину, розпочинаються нові проєкти, дошкільна освіта, навчання для молоді, запускається Школа Змінотворців, розквітає футбольний клуб, повноцінно працює хостел для ВПО. І все це відбувається в Кривому Розі.

Громадський сектор завжди відповідає потребам суспільства та стає надійним партнером у побудові державних процесів, беручи на себе надскладніше – об'єднання зусиль задля досягнення спільної мети.

Занурення студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» в громадське життя центру ШELTER+ дозволило новому поколінню державотворців познайомитися з реальними кейсами публічного управління.


Кафедра публічного управління та адміністрування ДУЕТ

13.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©