У ДУЕТ відбулася нарада щодо написання проєктів у рамках програми Еразмус+

У ДУЕТ відбулася нарада щодо написання проєктів у рамках програми Еразмус+

8 грудня відбулася нарада міжнародного відділу ДУЕТ з представниками ініціативних груп структурних підрозділів університету з написання проєктів у рамках програми Еразмус+. 

Григораш Павло, адміністратор центру міжнародної академічної мобільності ДУЕТ, провів презентацію можливостей, які відкривають перед університетом нові конкурси програми, оголошені на 2024 рік. У обговоренні взяли участь викладачі, керівники структурних підрозділів ДУЕТ та проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків Сергій Гушко.  

За результатами зустрічі було прийнято рішення розпочати підготовчу роботу для участі в конкурсі проєктів програми Еразмус+ у 2024 році. Для цього було вирішено створити спільний канал для комунікації міжнародного відділу та робочих груп і почати розробку концепцій проєктів для подальшого їх обговорення з іноземними партнерами та Національним офісом Еразмус+ в Україні. 

Проєктна діяльність у рамках програми Еразмус+ є стратегічно важливим напрямком розвитку університету. Це дасть можливість розширити міжнародну співпрацю, залучити додаткові ресурси, розвинути науково-дослідницький потенціал та підняти якість освіти в нашому університеті на новий рівень. 

Щоб детальніше дізнатися про можливості програми Еразмус+ закликаємо ознайомитись з сайтом Національного офісу Еразмус+ в Україні та звернутися до адміністратора центру міжнародної академічної мобільності Павла Григораша – ciam@duet.edu.ua, +380960443923. 

Допомагаємо та працюємо разом на результат для Перемоги! Все є і буде Україна! 

08.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©