Співпраця EPAM і ДУЕТ в дії

Співпраця EPAM і ДУЕТ в дії

Студенти і студентки спеціальності «Комп’ютерні науки» Інституту економіки та бізнес-освіти, викладачі кафедри економіки та цифрового бізнесу, учні та вчитель інформатики Покровського ліцею, викладачі коледжів ДУЕТ відвідали офіс компанії EPAM у м. Дніпро.

Екскурсія була організована задля залучення до співробітництва навчальних закладів-партнерів та навчання слухачів в EPAM University Programs.

EPAM University Programs – це перший та один з найбільших внутрішніх навчальних центрів в Україні, що дає можливість студентам та школярам отримати всі необхідні знання й навички для старту кар’єри та професійного зростання в ІТ-сфері. EPAM на ринку з 1993 року, мають офіси в 32 країнах світу та очолюють ТОП-50 рейтингу ІТ-компаній України.

Компанія EPAM пропонує різноманітні навчальні можливості – від базових курсів для самостійного опрацювання до поглиблених стажувань, котрі допоможуть покращити навички та розвинути потенціал, зробити перші кроки до майбутньої кар’єри. 

Як провідна міжнародна ІТ-компанія EPAM дає можливість навчатися у найкращих спеціалістів індустрії та застосовувати отримані знання в EPAM чи в інших проєктах. Навчання безкоштовне і проходить онлайн, тому кандидати можуть з будь-якого місця долучитися до програми та потрапити в Лабораторію, а після цього пройти співбесіду й отримати оффер від EPAM.

Компанія EPAM це:

  • професійне зростання;
  • команди відомих брендів та світових лідерів;
  • новітні технології та розробки;
  • робота з найкращими експертами в Україні та світі;
  • робота в дружній відкритій команді.

Учасники та учасниці екскурсії прослухали лекцію, під час якої студенти і студентки ДУЕТ активно відповідали на запитання лектора. Побачили комфортні робочі місця, облаштовані для співробітників EPAM та оснащені сучасним відповідним обладнанням. Помітно, що компанія приділяє велику увагу розвитку та відпочинку своїх працівників.

Викладачі вдячні представникам компанії ТОВ «ЕПАМ СИСТЕМЗ» за надану можливість побувати в офісі міжнародної IT-компанії, де студенти та учні змогли ознайомитися з перебігом робочого процесу, створеними умовами навчання для охочих стати частиною команди, а також з видами IT-професій, актуальними вимогами до фахівців цієї галузі, сучасними інструментами, які необхідні для виконання проєктів. 

Велика кількість запитань, котрі молодь ставила менторам, свідчить про те, що такі зустрічі є необхідними для визначення в професії. Викладачів вразило і те, з яким задоволенням та натхненням представники компанії проводили зустріч, завдяки чому залишилися незабутні враження.

Студенти і студентки говорять, що поїздка й екскурсія в ЕРАМ була цікавою та пізнавальною. Адже їм розповіли, як працює ІТ-індустрія зсередини, дали базові знання й розуміння про ІТ, пояснили, як потрапити до ЕРАМ й що треба робити для цього. Вони відзначають, що великим плюсом стала розповідь про старт кар'єри в IT, види IT-компаній, роботу над IT-проєктом (за водоспадною методологією) та ролі, які є в команді, їхню взаємодію. Також здобувачам освіти сподобався інтерактив із запитаннями, пов’язаними з ІТ. Студенти і студентки радіють, що їм пощастило відвідати цю екскурсію, за що вдячні компанії ЕРАМ.

07.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©