ДУЕТ вітає з Днем Збройних Сил України!

ДУЕТ вітає з Днем Збройних Сил України!

6 грудня  відзначаємо державне свято – День Збройних Сил України. Це свято справжньої мужності, героїзму і відваги.

Зараз дуже скрутний і важкий період для нашої держави. За час війни наша Україна стала фортецею. Наші люди, на чолі з військовими, стали міцні, згуртовані та сильні. А сильних бояться!

Тримайтеся, наші Захисники! Завдяки вам ми працюємо, навчаємося, виховуємо дітей. Світло завжди перемагає темряву. І ви також переможете зло і темряву, що прийшли до нас з російської федерації. Народ разом з вами! Бо разом ми – нездоланна сила!

Ми будемо пам’ятати кожного українського солдата й офіцера, які захищали нашу країну – живих і полеглих Героїв. Віримо, що ми Переможемо і настане мирний день у наших містах і селах.

Збройні Сили України – це серце народу, яке б’ється за його свободу. Ви нащадки славних запорожців, з вами правда! Ви захищаєте рідну землю. Ми дуже цінуємо ваші мужність, силу, міцність духу і неймовірну витривалість.

Вклоняємося перед вами. Ви справжні Захисники та Захисниці! Ми пишаємося, що в українській армії, є такі люди. Спасибі вам за те, що ви є у нас!

Впевнені, що завдяки таким Героям і Героїням, як ви, ми обов'язково здобудемо Перемогу! Ми молимося за вас! Бережіть себе й Україну!

Слава Україні! Героям слава!


Інна Королецька, студентка групи ФБС-23; читає поезію Тетяни Радюк «Уклін тобі, солдате»

06.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©