#ЩедрийВівторок у ДУЕТ

#ЩедрийВівторок у ДУЕТ

ДУЕТ радо долучається до глобального руху #GivingTuesday, який поєднує благодійні ініціативи комерційних, громадських організацій, закладів вищої освіти та небайдужих людей.

У ДУЕТ відбувся Всеукраїнський день добрих справ #ЩедрийВівторок, під час якого студенти і студентки мали можливість більше дізнатися про роль українських підприємців-меценатів в історії нашої держави.

Говорили про:

  • Всеукраїнський день добрих справ #ЩедрийВівторок;
  • історію появи та ідею створення ініціативи #ЩедрийВівторок;
  • успішних українських підприємців-меценатів: Олексія Алчевського, Григорія Гладинюка, Євгена Чикаленка, Андрея Шептицького, а також родину Симиренків, Терещенків, Харитоненків;
  • традиції добрих справ, які є в родинах і громадах.

#ЩедрийВівторок – гарний час для благодійності. У ДУЕТ відбувся тренінг з використанням настільної гри-симулятора «Життєвий капітал». Він мав благодійну мету – збір та переказ коштів для колег-тренерів, які боронять територіальну цілісність України.

Студенти і студентки ДУЕТ підтримують культуру благодійності. Це дає їм можливість проявити свою соціальну відповідальність, співчуття, доброту та громадянську активність.

Благодійну гру провели тренери клубу фінансової грамотності ДУЕТ та амбасадори фінансової грамотності від ФГВФО Ольга Кондратюк і Людмила Обод, тренерка-стажерка Катерина Лозівець, здобувачі освіти спеціальності «Облік і оподаткування» – Олена Батехіна, Анастасія Білякова та Євген Лапченко.

Також студенти і студентки обговорили всі добрі справи, які було зроблено за рік, та створили дошку благодійності, на котрій розмістили листочки з описами своїх добрих справ.

Як відбувся #ЩедрийВівторок у ДУЕТ, дивись у відео.

05.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©