Національний тиждень читання розпочався!

Національний тиждень читання розпочався!

Сьогодні розпочинається Національний тиждень читання-2023, який команда Українського інституту книги організовує вже втретє, традиційно – напередодні Різдвяних свят.

Гасло акції – «Бути своїми», адже читання книжок сприяє єднанню, формуванню ідентичності, є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим – у складні часи, коли під загрозою знаходиться і наша культура. Тож читаємо і гуртуємося!

ДУЕТ залюбки долучається до Національного тижня читання-2023. 

У бібліотеці нашого вишу функціонує «Відкрита книжкова полиця», завдяки якій викладачі і студенти ДУЕТ діляться одне з одним прочитаними книжками. Проєкт започаткували викладачі в рамках загальноуніверситетського флешмобу. Щоб взяти книгу з «Відкритої книжкової полиці» переходь за посиланням

Не тільки читаємо, а ще й ділимося враженнями – спілкуємося офлайн, обговорюємо прочитане, розширюємо світогляд. У листопаді відбулося перше установче засідання Книжкового Клубу ДУЕТ, який організувався саме на цій основі. Слідкуй за анонсами у Телеграм-каналі Клубу за посиланням.

Долучитися до проєкту можна в будь-який час. Головне бути небайдужим до книги та мати бажання ділитися своїми враженнями від прочитаного. Принести книги, які ти вже прочитав/ла і хочеш ними поділитись, можна за адресою площа Визволення, 2. Контактна особа – Наталя Смілянська, пошта: lib2@duet.edu.ua

Тримаймося купи! Будьмо своїми! Читаймо разом!

04.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©